Bli medlem

Är du flygintresserad?

Då är Västra Gästrike Flygklubb en perfekt plats för dig. Här kan du träffa andra flygintresserade, lära dig att flyga, följa med på utflykter till avlägsna platser såväl som till storstäder. Allt är möjligt.

För att börja i vår flygskola, flyga våra flygplan eller flyga modellflygplan på vårt modellflygfält krävs det att du är betalande medlem i klubben och medlem i respektive förbund eller vara gästmedlem.

Bli medlem!

För att bli medlem är det enklast att antingen komma ut till fältet och om någon är där fylla i en medlemsansökan eller att kontakta kontakt@flygklubbenstorvik.se och bestämma en tid för ifyllande av detta. Därefter lägger en av våra registratorer in dig i medlemsregistret och du blir tilldelad ett medlemsnummer, samt att du får ett mejl i anknytning till detta. När detta är gjort och du har tillgång till ditt konto skall du betala in medlemsavgiften till klubbens bankgiro: 784-7924 och märka denna betalning med ditt medlemsnummer samt namn. Olika typer av medlemskap ser du här under.