Öppet Hus nu på SÖNDAG! kl 11-16 (3/7)

OBS!!! På grund av väder byter vi dag till söndag 3/7! Samma tid, 11-16.

 

Du har väl inte missat att vi håller öppet hus på flygklubben nu till helgen? Det är ett utmärkt tillfälle att se vad vi gör på Lemstanäs. För den som vill och vågar kommer det finnas möjlighet att få prova sina vingar i något av klubbens flygplan. Det är också ett perfekt tillfälle för dig som går i tankarna om att ta ett flygcertifikat att komma ut och träffa både piloter och elever för att få veta mer om hur du når dina drömmar och vad du kan göra med ett flygcertifikat.

Vår adress är: Norvägen 37, 812 90 Storvik.

Välkommen ut till oss! 11-16 är tiderna att lägga på minnet.

oppethus

VGF på besök på travbanan i Gävle

Den 4/6 deltog VGF som sponsor av ett ponnytravlopp på travbanan i Gävle. På plats fanns med flera motorflygchef Alf Persson som för den stora publiken berättade om vad vi gör på vårt fält och i vår klubb.

Sponsringen är resultatet av ett sammarbete med Gävle Ponnytravklubb som ämnar att sprida flyget bland ungdomar och utanför våra normala ramar. För ponnytravklubben innebär sammarbetet att man senare under året kommer att arrangera en familjedag på flygfältet och där deras medlemmar erbjuds att gratis få uppleva våra trakter från ovan.

 

Alf intervjuas om flygklubben och vår verksamhet
Alf intervjuas om flygklubben och vår verksamhet
20160705_193154
Vårt travlopp avgjordes i solsken och blå himmel
20160705_193756
Segerintervju och prisutdelning till vinnande kusk

 

Nya timpriser

Från och med idag (1 april) gäller nya timpriser. Även prisstegen nollställs vilket gör att alla börjar om på det första steget. De nya priserna innebär en liten höjning. Målet med höjningen är att anpassa priset bättre till kostnaden.

För mer info: Pristabell

Kalender & Bilbingo

Nu är kalendern här på hemsidan uppdaterad. Inlagt är nu styrelsemöten, allmänna möten samt bilbingo.

Den 30 maj, klockan 18.30, är det alltså bilbingo-premiär på Lemstanäs. Bilbingon är en långtgången tradition som vi tillsammans med Torsåkers IF varje år annordnar på flygfältet. Kom ut och spela du också!